Privé investeerders aangeboden

Ben jij een ondernemer en ben jij op zoek naar privé investeerders aangeboden? Een privé investeerder om bedrijfsfinanciering te verkrijgen valt te regelen! Als jij benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het contacten van privé investeerders aangeboden lees dan verder. Ben je een starter of heb je al een tijdje een eigen bedrijf en heb je geld nodig? Het verkrijgen van opstartkapitaal of ondernemerskredieten is makkelijker dan je op dit moment misschien denkt.

Privé investeerders aangeboden kost tijd

Als jij aan ondernemerskredieten wil komen met een privé investeerder aangeboden voor je eigen bedrijf, moet je ermee rekening houden dat dit een hele klus is. De interesse van private investeerders wek je met ambitieuze en veelbelovende bedrijfsplannen die wel realiseerbaar zijn. Als het ernaar uitziet dat jij in de nabije toekomst met je bedrijfje een goede omzet kan maken als je wat investment krijgt, is dit positief voor het aantrekken van particuliere investeerders. Wat ook hun aandacht trek is wanneer jij een ondernemer bent die met innovatieve technologie werkt. In alle gevallen moeten privé investeerders aangeboden wel eerst gevonden worden en zich bewust worden van jouw bedrijf. Dit kost tijd, dus zoek niet naar particulieren wanneer je een ondernemerskrediet nodig hebt voor je eigen onderneming. Het slimste is om al contacten te leggen en te onderhouden op het moment dat je het geld nog niet nodig hebt. Omdat er zelden privé investeerders aangeboden in het telefoonboek, zal je actief contact moeten leggen op bijvoorbeeld ondernemerscongressen. Op dat moment versterkt je onderhandelingspositie en kun je makkelijker een privé investeerder aangeboden vinden wanneer je deze daadwerkelijk nodig hebt.

Advies bij zoeken naar privé investeerder aangeboden

Als jij privé investeerders aangeboden hebt gevonden die geïnteresseerd zijn in jouw onderneming en geloven in de toekomst van jouw bedrijf, is een bedrijfsfinanciering vaak makkelijk te verkrijgen. Het is zelfs mogelijk om aan een bedrijfsfinanciering zonder BKR controle te komen op deze manier. Het voordeel van private investeerders is dat er niet alleen bedrijfskapitaal beschikbaar wordt gesteld, maar dat particuliere investeerders ook bereid zijn hun kennis, netwerken en ervaringen te delen, waardoor jouw bedrijf een enorme boost kan krijgen. Het probleem dat je bij privé investeerders aangeboden wel in acht moet nemen is dat je wel een deel van de macht moet afstaan omdat private investeerders ook medezeggenschap willen hebben in ruil voor hun kapitaal, kennis en netwerken. Op deze manier ben jij geen zelfstandig ondernemer meer, dus moet je je goed bedenken of dat is wat je precies wil. Privé investeerders aangeboden kunnen veel voordelen opleveren, maar als deze niet opwegen tegen de nadelen, kun je beter een zakelijke lening afsluiten. Misschien is een doorlopend krediet in de vorm van een starterskrediet een beter alternatief voor jouw bedrijfssituatie. Een ondernemerskrediet  is veilig via de overheid te verkrijgen, waarbij je beschermd wordt als het opstarten van je bedrijf niet lukt. Dit is misschien een veiligere manier om aan geld te komen, maar privé investeerders aangeboden zorgen wel voor een boost van je onderneming, waarmee je je kunt onderscheiden op de markt. Naast het delen van de winst en zeggenschap, deel je met een privé investeerder ook de risico’s. Particuliere investeerders vinden is een uitdaging, maar kan een mooie toekomst voor jouw bedrijf betekenen!