Ondernemerskrediet voor starters vergelijken | Ondernemerskredieten.COM

Welke verschillende Ondernemerskredieten bestaan er voor starters? Met deze info kun je Ondernemerskredieten vergelijken en bepalen welke het beste bij jouw doelstellingen past.

Ondernemerskrediet voor starters met starterslease

  • Leasing wordt aangeboden vanaf 5000 euro tot ongeveer 50000 euro.
  • Bij de meeste banken kun je de volledige aanschafwaarde financieren

Als starter heb je soms behoefte aan een auto voor de zaak, een machine, kopieerapparaat, computers. Leasing kan dan je cashflow uitgaven beperken. Je spreekt dan een vast bedrag af wat je gedurende een periode elke maand betaalt

Eigen vermogen als brandstof voor Ondernemerskrediet voor starters

(Oud-)Ondernemers met een succesvolle carrière achter de rug participeren graag in ondernemingen die een innovatief en veelbelovend idee hebben. Deze ex-ondernemers zijn gepokt en gemazeld en bezitten doorgaans een indrukwekkend netwerk waar jij ook de vruchten van zou kunnen plukken.

Ondernemerskrediet voor starters met een ondernemerskrediet

Heb je wilde ondernemersplannen en zoek je extra kapitaal voor investeringen? Bedragen vanaf 5000 euro tot ongeveer 35000 euro valt in het onderdeel “ondernemerskrediet aangeboden door banken” een interessante vorm van krediet.

Bij banken worden er meestal 2 soorten ondernemerskredieten aangeboden worden:

–       Rekening courant krediet

Hierbij heb je een rekening bij de bank waarbij je rood kan staan. Dit bedrag hoef je niet direct af te lossen.

–       Krediet voor verplichtingen aan derden

Ondernemerskrediet in deze categorie is handig als je een financiële verplichting hebt zoals een bankgarantie.

Ondernemerskrediet voor starters via borgstellingskrediet

De borgstellingskrediet regeling is nuttig als je niet genoeg zekerheid voor een normale lening kunt bieden aan een bank. De overheid financieert bij deze regeling tot maximaal 75% van het totale kredietbedrag. Hiermee heeft de bank meer zekerheid en wordt het interessanter voor hen om jou te voorzien in krediet.

Ondernemerskrediet voor starters met bedrijfskrediet

Dit is Ondernemerskrediet bedoeld afkomstig van de bank voor de financiering van bedrijfsmiddelen op (middel) lange termijn. Denk hierbij aan de aanschaf van een bedrijfspand, de inventaris, machines. Hierbij is er vaak de mogelijkheid om de financiering over enkele jaren te spreiden en af te lossen. Starters krijgen maximaal 35.000 euro.