Ondernemerskrediet van 25000 euro sluit je eenvoudig online af

Goed nieuws voor ondernemers die ondernemerskrediet zoeken! Je kunt 25000 euro eenvoudig en snel via internet afsluiten. Geen persoonlijk contact nodig, gewoon gemakkelijk af te sluiten vanachter je pc.

Ondernemerskrediet via de bank wordt lastiger

Uit een recent artikel van het Financieele Dagblad is gebleken dat banken het komende jaar nog kritischer worden als het aankomt op het financieren van ondernemers in hun groeiplannen. Met name kleine ondernemers zullen de schaarste in kredietland goed merken. Het is namelijk voor een bank efficiënter om grotere klanten te bedienen, omdat de kosten voor de dienstverlening ongeacht de grootte van het bedrijf vergelijkbaar zijn.

Gelukkig hebben banken geen monopolie positie meer dankzij de uitbreiding van aanbieders op internet. In de loop van de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe kredietverstrekkers bijgekomen. Deze opereren voornamelijk via internet.

Het voordeel van deze constructie is dat deze online aanbieders minder kosten te dragen te hebben die ze ‘moeten’ doorbelasten aan hun klanten. Een online aanbieder heeft namelijk geen uitgebreid filialennetwerk. Een online aanbieder heeft ook geen collectie van pinautomaten verspreid over heel Nederland. Het gevolg hiervan is dat hun dienstverlening tegen lagere kosten kan worden aangeboden in vergelijking met banken. Hiervan kan de klant profiteren.

Ondernemerskrediet van 25000 euro via internet

Naast consumenten kunnen ondernemers nu ook een zakelijke lening aanvragen via internet. De aanvraagprocedure verloopt redelijk hetzelfde als bij de aanvraag door een particulier. De volgende standaard vragen dient u te beantwoorden op een online aanvraagformulier op de website van een kredietaanbieder:

–          In wat voor type woning woont u?

  • Huurwoning
  • Koopwoning
  • Inwonend
  • Thuiswonend

–          Wat voor inkomen heeft u?

  • Vast inkomen uit werk voor werkgever
  • Tijdelijk inkomen uit werk voor werkgever
  • U bent ondernemer

–          Lopende leningen: heeft u deze?

–          Bent u voor zover u weet in het bezit van een negatieve BKR codering?

Ondernemerskrediet van 25000 euro en inkomenseisen

Zoals u ziet kunt u als ondernemer prima een kredietaanvraag doen. Het zal bij uw beoordeling ten goede komen indien u een regelmatig inkomen heeft uit uw ondernemerschap. Dat is begrijpelijk, omdat de kredietverstrekker zijn risico wil beperken dat u uw krediet niet kunt aflossen.

Het handigste is om een bij verschillende online kredietaanbieders een gratis offerte aanvraag te doen. U kunt vervolgens de verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijken om tot een goede keus te komen.