Ondernemerskrediet van 10.000 euro binnen 24 uur | Ondernemerskredieten.COM

Zoals eerder aangegeven in een ander artikel op deze site kun je vrij eenvoudig via internet een lening aanvraag doen voor een bedrijfslening, ondernemerskrediet of zakelijke lening van 10000 euro.

In dit artikel gaan we in hoe snel je ondernemerskrediet kunt regelen als je binnen 24 uur geld nodig hebt. Deze oplossingen zijn wat creatiever dan als je normaal 10000 euro zakelijk wilt lenen.

Ondernemerskrediet van 10.000 euro via online aanbieders

Je kunt op internet bij een aantal online lening sites 10.000 euro lenen. Bij de meeste sites wordt gegarandeerd dat je binnen 24 uur een reactie hebt op je aanvraag.

De voordelen van een online lening zijn als volgt:

–          Snelheid: je kunt alles via internet doen

–          De kosten calculatie is flexibel: je kunt direct zien hoeveel je maximaal kan lenen en wat je maandlijsten worden als je het leenbedrag aanpast

–          Je kunt de tarieven vergelijken met verschillende aanbieders

Ondernemerskrediet van 10.000 euro door spullen te verpanden

Het pandhuis is terug van weggeweest. Was het pandhuis vroeger nog een louche business waar de allerarmsten kwamen, nu zijn pandhuizen een stuk moderner geworden en ook voor een brede doelgroep toegankelijk.

Als je echt dringend cash nodig hebt voor je bedrijf, dan kun je privé spullen brengen naar het pandhuis en dit inruilen voor geld.

Het pandhuis staat niet alleen open voor de gebruikelijke pandproducten, zoals goud en sieraden, maar ook voor duurdere producten. Denk hierbij aan auto’s, computers, smartphones, (kantoor)meubilair.

Je zult bij een pandhuis minder krijgen dan de marktwaarde. Daar tegenover krijg je wel direct cash mee en wordt er geen controle uitgevoerd of je al leningen hebt of schulden.

Ondernemerskrediet van 10.000 euro met subsidie van de overheid

De overheid biedt verschillende subsidies aan. In theorie is het mogelijk om 10.000 euro te krijgen, maar de termijn zal niet binnen 24 uur zijn. Een van de subsidies is bijvoorbeeld microkrediet. Hierbij krijg je een lening van maximaal 50.000 euro. De totale aanvraagprocedure zal langer dan een paar weken in beslag duren en levert je dus op korte termijn geen liquiditeit op.

Conclusie:

Een ondernemerskrediet van 10000 euro leen je het snelst als je via internet geld leent of eventueel een pandhuis bezoekt. In dat laatste geval moet je wel spullen hebben waar de marktwaarde minimaal 2x zoveel zijn als het bedrag wat je nodig hebt. Als je geen waardevolle spullen hebt, dan is online een ondernemerskrediet aanvragen de snelste route naar extra bedrijfskrediet.